Gå til innhold
  • About
  • SUBSCRIBE
Nattmodus
  • Northern Food – norsk mat, lokal mat, kjøtt, egg og startups
  • Om
northernfood 15/11/201916/11/2019

Derfor skapte vi Northern Food

Ansvarlig redaktør Trond Bie kan konstatere en fantastisk start av den nye merkevaren med flere tusen besøkende det første døgnet.

– Vi har jo ikke en gang kommet ordentlig i gang, så dette er veldig hyggelig, sier Bie.

Ansvarlig redaktør Trond Bie kan konstatere en fantastisk start av den nye merkevaren med flere tusen besøkende det første døgnet. - Vi har jo ikke en gang kommet ordentlig i gang, så dette er veldig hyggelig, sier Bie.
Publisert avTrond Bie

Først og fremst: jeg setter stor pris på at du er her.

Tusen takk, flere tusen har allerede lest oss

Northern Food håper å underholde, og informere deg om hva som skjer i mat-verdenen, men på en måte du ikke sett tidligere og med en garanti om at spennvidden hva angår innhold vil være langt utenfor hva du kanskje har vært vant til.

Klarer vi ikke å underholde, kanskje overraske og om vi er heldige, sjokkere, så har vi feilet og prøver igjen.

View this post on Instagram

Supporting folks that we know (and even folks that we didn't know…) . . . . . #aeropress #northernfoodoslo

A post shared by Northern Food (@northernfood.no) on Sep 7, 2019 at 3:54am PDT

Har noen andre gjort det tidligere, skal vi prøve å unngå det

Vi i redaksjonen følte tidlig under utviklingsfasen at Northern Food først og fremst har som oppgave å glede leserne med spennende innslag om mat og drikke, men også sette søkelyset på temaer som ofte direkte eller indirekte påvirker hva vi spiser, hva vi betaler for og hvor vi handler – fra antibiotika i kjøttet hos de store fastfood-kjedene, til norsk jordbrukspolitikk og cannabis-markedet i California og de beste drinkene i Oslo og omegn. Vi kommer til å være der og i mange andre segmenter.

Vi setter ingen grenser for oss selv, for vi tror ikke du gjør det heller.
View this post on Instagram

Disneyland har en guide for Halloween- og høst-fester. Siden vi var i LA-regionen, tenkte vi, "hvorfor ikke? La oss ta en tur og se hva de har å by på." . Først ut: edderkopp-makronen. Selv om Disney spikrer presentasjonen (som alltid), så må vi ærlige og avsløre at om du er dessert-snobb, så er ikke dette valget for deg. Det hindret oss imidlertid ikke i å prøve ut andre ting… #disneyfoodieguide

A post shared by Northern Food (@northernfood.no) on Sep 22, 2019 at 11:51pm PDT

Mer video-innhold

I tillegg til artikler som skal informere og underholde, skal vi også produsere videoinnhold og møte opp på konkurranser og festivaler, reise til steder med eksotisk mat og gjøre og oppleve ting som ikke er dagligdags (samtidig som vi aldri kommer til å bli for snobbete til ikke å anbefale ting til matpakka).

PS: Du kan enkelt navigere deg til en forside som kun lister mat, drikke eller alt mulig annet som «politikk» eller «tips» – du finner alltid taggene på venstre topp i en artikkel og alltid med samme URL før tag-en: https://northernfood.no/tag/mat/

View this post on Instagram

Historien om pommes frites er en ganske forvirrende affære om hvem som laget hva og hvor, men de fleste er enige om at det ble oppfunnet en gang på 1800-tallet. . Franskmennene som skaperne av fritert mat gir mening, på grunn av navnet, kuttingen av potetene og den historiske bakgrunnen. . Men, Belgia hevder fremdeles å være oppfinnere av fries. Når sant skal sies må de nesten få litt av æren basert på noen bilder og dokumentasjon. . Amerika brakte dog den franske potetstilen tilbake til statene, normaliserte den og gjorde hurtigmat-imperier med hjelp av de friterte potetene. Britene spiser dem jo med eddik og fisk, noe de mener er nok til å kalle det et måltid. . Hva er din favoritt-måte å spise dem på? #døgnvillburger

A post shared by Northern Food (@northernfood.no) on Sep 11, 2019 at 2:53am PDT

Mer innhold og flere personligheter – konkurranser og intervjuer

Du vil i tiden fremover se mer innhold, også video som nevnt, og vi vil fortsette å finpusse designet (vi er allerede klare over et par grensesnitt-utfordringer) fortløpende.

Vi har akkurat startet, og alle som har drevet med noe på nett vet at man aldri blir ferdig, den samme regelen gjelder for Northern Food, både hva angår grensesnittet som serverer innholdet vårt, og spennvidden i hva vi skal vise deg av mennesker, mat og drikke i tekst-, video og bilde-form. Vi vet kultur fortjener mye bilde og videoinnhold av ypperste kvalitet, og det akter vi å få til.

Igjen: tusen takk for at du tok sjansen ved å klikke deg inn på en ny norsk merkevare, eid av en av, om ikke det eneste, uavhengige medieselskapet i Norge; Pollination Publishing.

Uansett hva det måtte gjelde, ta kontakt med meg direkte: [email protected]. Tips? Kontakt redaksjonen.

Med ønske om en spennende hverdag på alle måter,

Trond Bie, eier og ansvarlig redaktør,
Pollination Publishing og Northern Food

PS 2: Følg oss på Facebook og Instagram:

View this post on Instagram

Summer can't be over yet

A post shared by Northern Food (@northernfood.no) on Sep 1, 2019 at 1:23am PDT

Abonner på Northern Food Nyhetsbrev


HjemOppskrifterOm

HjemOppskrifterOm
© 2019-2025  Pollination Publishing  |Personvern