Gå til innhold
  • About
  • SUBSCRIBE
Nattmodus
  • Northern Food – norsk mat, lokal mat, kjøtt, egg og startups
  • Om
matpizza 31/01/202031/01/2020

Dette er helt nye Grandiosa – feirer 40 år

Orkla lanserer Grandiosa i den nye merkevareserien «Tynn Bunn» som kommer i to ulike smaker; Norsk Mozzarella og Prima Pepperoni.

grandiosanorskmozzarella
Dette er Grandiosa i vegetar-variant med tynn og sprø bunn og som er mindre enn en klassisk Grandiosa.
Publisert avTrond Bie

Perfekt: siden du allerede vet hvordan du kutter den perfekte pizza-en, kunne ikke nye Grandiosa komme på et mer passende tidspunkt.

Vegetar og pepperoni-varianter

– Vi har latt oss inspirere av to av de største smakene i pizzaverden, nemlig mozzarella og pepperoni, og gitt dem en norsk vri tilpasset vår nye pizzabunn, sier kokk og kulinarisk leder Marius Niva i pressemeldingen.

pizzagrandiosatynnbunn
«Stranda på Sunnmøre og er toppet med norske råvarer», melder Orkla i pressemeldingen som samtidig avslører at det er en økende trend at nordmenn spiser alene. Bilde: Orkla

– Grandiosa Tynn Bunn er en lett og smaksrik pizza som gir en behagelig metthetsfølelse. Med herlige smaker, hvorav en er vegetar, på en sprø og saftig bunn, tror vi denne pizzaserien vil falle i smak hos mange i Norge, sier markedssjef Ingrid Rønneberg Næss. 

Prøv en utrolig enkel egg-rett mot depresjon

Å spise alene er en sterk økende trend i Norge, ifølge Orkla

Orkla skyter av intet mindre enn «ny teknologi» som gjør den nye Grandiosa-serien mulig, for disse har ekstra tynn og sprø bunn.

Krydret inn i pressemeldingen er en langt mer depressiv statistikk, nemlig at det er en økende trend at nordmenn spiser alene:

«Ny teknologi på Grandiosa-fabrikken på Stranda har gjort det mulig å lage den ekstra tynne og sprøe bunnen. Grandiosa Tynn Bunn er også litt mindre enn de klassiske Grandiosa-variantene. Den passer derfor perfekt også for de som spiser alene – som er en sterkt økende trend i Norge.»

Kilde:
Orkla

Abonner på Northern Food Nyhetsbrev


HjemOppskrifterOm

HjemOppskrifterOm
© 2019-2025  Pollination Publishing  |Personvern