Gå til innhold
  • About
  • SUBSCRIBE
Nattmodus
  • Northern Food – norsk mat, lokal mat, kjøtt, egg og startups
  • Om
burgermat 21/05/202021/05/2020

De startet «new nordic» – nå går Noma all inn for BURGERE

Noma har åpnet igjen, men de er ikke som du husker dem. Likevel, når du ser burgerne tviler jeg på at du ikke blir fristet.

nomaburger
Publisert avTrond Bie

Rene Redzepi sin verdenskjente «new nordic»-restaurant Noma går fra eksklusive og mer rare retter til burgere. Startskuddet var i dag.

Du vil ikke høre oss klage, men for en vending!

Du vil ikke høre oss klage uansett, men for en merkelig vending til noe helt annet.

Noma debuterte sine helt nydelige (vi har ikke smakt, men se på bildene!) cheeseburgere i dag norsk tid klokka 13:00:

«Torsdag 21. mai, klokken 13, åpner vi en utendørs vinbar i de vakre hagene våre hos Noma, med utsikt over innsjøen vi deler med naboene i Christiania. Kom som du er, det er ingen reservasjoner, vi er åpne for alle.

Du kan stikke innom for et glass vin, eller bli værende for mer, og hvis du blir sulten har vi to burgere på menyen: noma cheeseburger og noma veggie burger. Begge er saftige og spekket med umami, med litt magi fra gjæringskjelleren vår, servert på en nybakt potetbolle utviklet av vennene våre på Gasoline Grill.»

Vi snakker at de går fra dette:

View this post on Instagram

▶️ Looking back to time before lockdown #throwback #noma #foodporn #food #michelinstar #bedstrestaurantintheworld #nomacph #foodlover #foodstagram #food

A post shared by Elmin (@elminsfood) on May 19, 2020 at 12:48pm PDT

Til dette:

View this post on Instagram

Many, many, versions of a burger. The simplest things are sometimes the hardest to do. But when it works, its fucking delicious. Come try out this deeply satisfying and masterfully made burger, laced with ferments, when noma reopens next week on the 21st as a wine bar serving our version of one of the most loved foods on earth—we’ve been perfecting it for weeks. No resos, outdoor seating, and camaraderie, things we’ve all been craving. More on the veggie burger in a bit✌🏾🍔

A post shared by David Chaim Jacob Zilber (@david_zilber) on May 15, 2020 at 2:29pm PDT

Færre restriksjoner

Noma må likevel følge gjeldende retningslinjer som alle andre, men i det minste begynner det å løsne nå, og det føles helt fantastisk. Hva er vel bedre enn å feire med burger, vin og øl? Ingenting. Absolutt ingenting.

Apropos øl, så er jeg snart klar til å ferdigsmake øl som er hatet både i USA og trolig også i Norge. La oss bare oppsummere: ølsnobber på alle kontinent.
View this post on Instagram

Kommer: vi tester hatet og elsket øl fra USA. Dette er en snobbene IKKE liker. Hvilken pilsner er best på en sommerdag og hvilken IPA er den du vender tilbake til?

A post shared by Northern Food (@northernfood.no) on May 20, 2020 at 3:41pm PDT

Skal vi tro David i Instagram-innlegget over, er dette en cheeseburger det er verdt å krysse landegrenser for. Kanskje ikke enda, men snart!

Ren lykke:

View this post on Instagram

amazing day!🍔☀️ @nomacph #noma #copenhargen

A post shared by shiori (@mymble329) on May 21, 2020 at 10:05am PDT

Kilde:
Noma

Abonner på Northern Food Nyhetsbrev


HjemOppskrifterOm

HjemOppskrifterOm
© 2019-2025  Pollination Publishing  |Personvern