LVMH er på en nærmest historisk luksus-handle-mani etter å ha handlet Tiffany & Co. for 149 milliarder kroner sent i fjor.
Det ser ut som vi kunne ha hatt det trivelig hos Le Café V fra Louis Vuitton
Selskapet er på offensiven på andre måter også, ved å åpne en restaurant i flaggskip-butikken i Osaka, Japan.
Yosuke Suga får ansvaret for maten hos Louis Vuittons Le Café V:
Hos Le Café V vil man på toppen av bygningen nyte retter av den Japanske kokken Yosuke Suga.
Åpner den fjerde Tiffanys-restauranten
Og det er ikke nok for dem: de skal også åpne «The Tiffany Blue Box Cafe» i Harrods, Londons mest kjente og luksuriøse shopping-center.
Navnet er ment å tas bokstavelig da cafeen er designet til å få deg til å tro du sitter inne i en kjente blå boksen fra Tiffanys med edle juveler:
Av mat vil man kunne velge mellom røkte lakse bagels, Manhattan vafler og avokado toast – alt servert i Tiffany-farget porselen (som kan handles hos Harrods).
Jun Aoki-designet Louis Vuitton-arkitektur i Ginz, Tokyo, shoppingdistriktet:
Det verdenskjente smykke-merkevaren fra New York, og som er hele 182 år gammel, har fra før av cafeer i Hong Kong, New York City og Shangha.
Den fjerde «The Tiffany Blue Box Cafe» åpner i februar.
Kilde:
Food & Wine