Rene Redzepi sin verdenskjente «new nordic»-restaurant Noma går fra eksklusive og mer rare retter til burgere. Startskuddet var i dag.
Du vil ikke høre oss klage, men for en vending!
Du vil ikke høre oss klage uansett, men for en merkelig vending til noe helt annet.
Noma debuterte sine helt nydelige (vi har ikke smakt, men se på bildene!) cheeseburgere i dag norsk tid klokka 13:00:
«Torsdag 21. mai, klokken 13, åpner vi en utendørs vinbar i de vakre hagene våre hos Noma, med utsikt over innsjøen vi deler med naboene i Christiania. Kom som du er, det er ingen reservasjoner, vi er åpne for alle.
Du kan stikke innom for et glass vin, eller bli værende for mer, og hvis du blir sulten har vi to burgere på menyen: noma cheeseburger og noma veggie burger. Begge er saftige og spekket med umami, med litt magi fra gjæringskjelleren vår, servert på en nybakt potetbolle utviklet av vennene våre på Gasoline Grill.»
Vi snakker at de går fra dette:
Til dette:
Færre restriksjoner
Noma må likevel følge gjeldende retningslinjer som alle andre, men i det minste begynner det å løsne nå, og det føles helt fantastisk. Hva er vel bedre enn å feire med burger, vin og øl? Ingenting. Absolutt ingenting.
Apropos øl, så er jeg snart klar til å ferdigsmake øl som er hatet både i USA og trolig også i Norge. La oss bare oppsummere: ølsnobber på alle kontinent.
Skal vi tro David i Instagram-innlegget over, er dette en cheeseburger det er verdt å krysse landegrenser for. Kanskje ikke enda, men snart!
Ren lykke:
Kilde:
Noma