Gå til innhold
  • About
  • SUBSCRIBE
Nattmodus
  • Northern Food – norsk mat, lokal mat, kjøtt, egg og startups
  • Om
mat 02/12/201903/12/2019

SE FILM: Vi spiste og lagde mat med stjernekokk Marcus Samuelsson

Northern Food besøkte Kitchen & Table Fishery i Oslo for å se den svenske stjernekokken avsløre noen av sine hemmeligheter.

Marcus Samuelsson er sjefskokk i to restauranter og er å se som kokke-kjendis på Netflix. Bilde: Ole Magnus Kinapel/Northern Food.
Publisert avOle Magnus Kinapel

48 år gamle Marcus Samuelsson fra Sverige er en stjerne i mat-verdenen som sjefkokk hos restauranten Red Rooster i New York (amerikansk hygge-mat) og med restaurant i Oslo med sjømat som spesialitet.

Se og lær mat med Marcus Samuelsson hos Northern Food

Vi besøkte Samuelsson og hans partner-kokk, Lene, på Kitchen & Table Fishery som ligger i Clarion Hotel i Oslo, Dronning Eufemias gate 15.

Da vi fikk invitasjon til å spise og lage mat med svensken i Oslo tok vi selvsagt imot tilbudet med begeistring.

Video-produksjon og deltagende kokk: Ole Magnus Kinapel for Northern Food.

I ser du Marcus og Lene avsløre sine tanker og fremgangsmåter med mat, kjærlighet til høytidene vi er inne i og råvarer. Dette er også lærerikt for alle dere kokker der ute, og uten tvil motiverende.

Det kommer mer: vi har oppskrifter underveis fra eventet som vi publiserer senere denne uken.

Kitchen & Table Fishery
Samuelsson i samtale med gjestene. Bilde: Ole Magnus Kinapel/Northern Food

TV-stjerne

Du har kanskje sett Samuelsson på TV?

Kokken har nemlig sin egen TV-serie på amerikanske PBS i samarbeid med Eater der han spiser seg gjennom masse forskjellig mat på kryss og tvers i USA.

Kitchen & Table Fishery
KITCHEN & TABLE FISHERY.

Restauranten beskrives på offisielt vis slik:

«Kokk Marcus Samuelsson har laget en meny med lette, skandinaviske retter, som kombinerer sjømat, skalldyr og østers av høyeste kvalitet med lokale råvarer.»

Kitchen & Table Fishery
KITCHEN & TABLE FISHERY.

Abonner på Northern Food Nyhetsbrev


HjemOppskrifterOm

HjemOppskrifterOm
© 2019-2025  Pollination Publishing  |Personvern