Det har aldri vært viktigere å trimme deg selv til å tenke positivt og gjøre noe med hendene. Skru av nyhetene og lag mat i stedet.
Det har aldri vært en bedre grunn til å lage mat
Meditasjon, trening, sosialt samvær med de du bor med, det gamle monopol-spillet du ikke har rørt på lenge – alle disse tingene er ekstra fine under denne prøvelsen, men det er likevel noe helt spesielt ved å lage mat til andre.
Det handler jo rett og slett om å skape energi, velvære og en følelse av å være tilstede og skape noe som gir mening.
De aller beste egenskapene hos mennesker over hele kloden viser seg frem, også blant stjernekokker.
Følg med på stjernenes direktesendinger, eller se dem norsk tid
For det mange av dem nå gjør er å tilby deg gratiskurs, slik at du kan følge direkte med på matlagingen hjemme, og kopiere dem så godt du kan.
Ok, så er noen av sendingene amerikansk tid, men finn de som sendes fra Øst-Kysten, og tidsforskjellen er ikke mer enn fem timer, samt at det også er et par i Europa. Du vil uansett kunne se dem i reprise.
Massimo Bottura
Direkte fra Italia sender Massimo Bottura sin nye serie «Kitchen Quarantine» på IGTV.
Christina Tosi
Milk Bar fra Christina Tosi sender direkte fra New York klokka 20:00 norsk tid hver kveld.
Ja takk:
David Chang
Det er umulig å ikke like David Chang, er det vel, så når han inviterer til In the Time of COVID-19-kokketime er vi lydhøre.
Fra en Changs COVID 19-sendinger – frokost:
Antoni Porowski
Queer Eyes Porowski sender kokkekunst fra sin base i Texas flere ganger i uken
José Andrés
At denne mannen har tid til å lage mat er et av de store gåtene for tiden, men han får det til.
Les vår artikkel om Andrés sin organisasjon som brødfør under krise-situasjoner.
Følg ham på Twitter eller bruk denne hashtaggen.
Seamus Mullen
Mullen har base i Los Angeles, og vil du spise sunt er dette mannen å følge nå.
Mullens sendinger er 18:30 amerikansk tid – det er 03:30 norsk tid.
Kilde:
Traveler